Tillbaka till huvudsidan      

band
bandografi
demos
diskografi
nyhetsmail
bolagets historia
länkar
mp3
nyheter
postorder
för samlare
spelningar
texter
t-shirtografi
videos

info   
 
 
    - GIGOGRAFI


Coca Carola

Här kan du läsa om alla spelningar bandet har gjort hittills. Vilka de har spelat tillsammans med. Läsa små anekdoter om de flesta konserterna och även se affischer, artiklar,flyers, videoklipp, höra ljudklipp och se foton från många av dem. Allt är uppdelat årsvis.

För att lyssna på Mp3orna behöver du en spelare som klara av mp3-formatet som Winamp..
För att se videoklippen behöver du Real player 8

[ 1986-1990 ] [ 1991-1994 ] [ 1995-1996 ] [ 1997-1999 ]
[ 2000] [ 2001] [ 2002] [ 2003] [ 2004]
[ 2006 - 2014]

Spelningar 2003


8/3 Stockholm- Norra bantorget (privat fest)
Coca på ett trettioårskalas. Födelsedagsbarnet var/är ett gammalt fan som vi stött på någon gång men inte känner så det var en smula märkligt. Hursomhelst ville han att vi skulle spela på hans fest. Massa finklädda människor, släkt och vänner som vi aldrig sett. Vi höll oss mest i garderoben som även var vår loge. Åt gott och drack pilsner. Någon gång kring kaffet var det dags för oss att lira, vilket gick alldeles strålande och det dansades för fullt. Om jag inte minns fel så sjöng födelsedagsbarnet en låt med oss.

15/6 Landskrona - Djurgårdsspelning
Årets Djurgårdsresa bar alltså av till Landskrona. Eftersom det är lite väl långt att åka för att vara framme för soundcheck kl 10 på morgonen for vi helt enkelt ner dagen innan. Vi hade en riktigt trevlig afton och natt på diverse krogar ,nattklubbar och kebabvagnar. Själva spelningen på söndagen var som vanligt stor succé och tokallsång mest hela tiden. Vi spelade däremot inget vidare, men det var mest vi själva som märkte. Trevligt nog vann Djurgården matchen, de tidigare åren har de torskat varje gång vi lirat.
(Bild)(mp3)

31/7 Stockholm – Tantogården (Distemper)
En spelning vi gjorde enbart för att hjälpa våra ryska vänner på deras väg ner mot kontinenten. Premiär för oss på Tanto, riktigt bra spelställe må jag säga. Tyvärr kanske inte det bästa datumet för spelning, en torsdag, mitt i sommaren när dessutom många redan åkt till Augustibuller. Det gick skitbra att lira, av ringrost märktes ingenting och Distempers blåssektion lirade med oss på Store Guden. (Bild)

1/8 Åkersberga – Fregatten (Distemper)
Efter att ha dragit med Distemper till Tanto för bad och solande några timmar tog jag och de roslagsbanan ut till Bullerberga. Tyvärr fick vi där vänta i evigheter på soundcheck, vi kunde softat på stranden ett par timmar till. Det blev en små nervös väntan på publik med.
Självklart går man inte ut i bullerberga innan stället börjar ta entré avgift på 60:- och dubblar ölpriset… Det borde jag kanske förstått
Det kom väldigt mycket folk och ägaren som precis som jag varit rätt nojjig vill genast diskutera nya speldatum. Det går bra att lira både för Distemper och oss. (Affisch)


27/9 Köping (Charta 77s 20års kalas)
Jisses är det nästan allt jag kan säga.
Vi hade repat in deras låt ”Tavlan solen..” och fått till en kul version.
Vi hann knappt komma utanför Åkersberga innan Grovcurt packar upp sin medhavda kylväska innehållandes : Sprit, citroner, glas, lime, juice , tonic och is….
Dessutom hade Winberg känt på sej att det var hans tur att bjuda på pilsner och plockat med en back blandat starköl. Det var ett rejält partyladdat gäng som steg ur vanen i Köping.
Festen kändes en smula loj men det kanske berodde på att vi var extremtoppade. Att spela gick inte alls som ni säkert fattar. Bak vid trummorna lät det som vi körde fyra olika låtar i olika tonarter och tempon. Troligen lät det på nåt liknande sätt ut.
Vi hade en trevlig tripp med mycket stoj i alla fall (Bild)

26/10 Stockholm – Idrottshögskolan (Djurgårdens guldfest)
En stor fest i direkt anslutning till sista matchen och prisutdelningen.
1500 pers ,både dam och herrlaget och massa Djurgårdsprofiler. Jag blev en smula förundrad när jag mötte Galloway i muggkön.
Det var väldigt märkligt att spela med gigantiska bildskärmar vid sidan av scenen, som zoomade in varenda rynka och snorbobba på en under tiden.
En av de roligaste sakerna med kvällen var att ljudteknikern från det fantastiska programmet Wannabe som gick på Tv3 för något år sedan var där och roddade och rattade.
Vi har stött på honom förut några gångar och det är alltid lika skoj. Oerhört seriös och duktig på sitt jobb, och samtidigt en exakt prototyp för hur ljudtekniker brukar framställas när de skall skojas med. Ni kanske minns ”I manegen med Glenn Killing” (Bild)
 
 
  Beat Butchers HB c/o Mårten Tolander Fredmansgatan 7a 1tr 118 47 Stockholm